Переглядів: 2389 Час на прочитання: 4 хв
Топ-5 Винница

Якщо ви досі не знаєте, куди можна сходити на 8 березня, у Tomato.ua для вас гарні новини. Ресторани міста підготували спеціально до свята особливі пропозиції: вечірки, ексклюзивні страви, авторські коктейлі, жива музика, танці, майстер-класи. Читайте у підбірці, куди піти на 8 березня у Вінниці. Це Pasta e Vino, Ile de France, Версаль, Debi, Marani.

Pasta e Vino

Pasta e Vino запрошує на святкування 8 березня. Гості поринуть у незабутню атмосферу Франції – ресторан підготував справжню гастрономічну подорож на батьківщину жаб’ячих лапок, круасанів і вишуканих вин. У програмі – авторське меню від шефа (холодні закуски, салати, основні страви, десерт коктейль), ексклюзивне меню морепродуктів, спеціальна пропозиція по ігристих винах, вечір живої музики, авторські коктейлі та компліменти від закладу. У спеціально обладнаній фотозоні можна зробити яскраві світлини. З цим допоможе фотограф, який також підготував сюрпризи. Початок 8 березня о 17:00. Вартість – 900 грн з особи.

У Pasta e Vino є ще одна пропозиція для жінок, які готові відриватися на повну. 5 та 8 березня відбудеться справжня Girls party з коктейлями, безлім фуршетом, танцями та майстер-класом від бармена. Початок о 19:00.

Ile de France

Ile de France – ресторан з інтер’єром у паризькому стилі, розташований у південно-західній частині Вінниці біля парку Дружби Народів. У меню представлені вишукані страви французької кухні. Серед фірмових страв – цибулевий суп, кролик під соусом бешамель, тапенада, французький кіш та інші.

8 березня гості Ile de France можуть скуштувати страви з меню та послухати живу музику. Якщо ви святкуєте з подругою чи коханою людиною, варто замовити Півник Кокюле на грилі з кукурудзою (277 грн) на 2 персони. Також рекомендуємо спробувати Салат з в’яленою яловичиною та соусом від шефа (133 грн). На десерт візьміть мус із білого шоколаду з цедрою апельсина (89 грн).

Версаль

Версаль – ресторан, розташований на території однойменного готельно-ресторанного комплексу. Жива музика, елегантне меню, приємний інтер’єр, м’які диван створюють затишну атмосферу та аристократичну обстановку. У меню представлені страви української та європейської кухні. Рекомендуємо спробувати Баклажани (110 грн), запечені з помідорами та сулугуні, Домашню свіжину в лаваші (145 грн) та Філе сьомги (288 грн) на подушці зі спаржі з чері у вершково-сирному соусі.

Версаль запрошує на святкування 8 березня. Ведуча Герцог-Соболева Оксана підготувала драйвову святкову програму у супроводі Dj MrsKetty. На гостей чекають весела атмосфера, чудовий настрій, лотерея, сюрпризи та подарунки. Початок вечора о 18:00.

Debi

Debi – грузинський ресторан, який з’явився з великої любові, адже його засновники впевнені: достатньо однієї подорожі до Грузії, щоб пристрасно її полюбити. У перекладі з грузинської Debi означає «сестри». Тому гості приходять не просто в грузинський ресторан, вони приходять до сестер. Меню ресторану складається з різноманітніх страв грузинської кухні: Аджапсандалі з телятиною (159 грн), Чкмерулі (149 грн), Смажений Хінкалі (від 22 грн/шт), Хачапурі з трюфельною пастою (199 грн) та інші.

Для Debi 8 березня – не лише свято весни. Саме в цей особливий день, рік тому, заклад відчинив свої двері для гостей. Це були 365 днів, 8760 годин, 31 536 000 секунд взаємної любові, сповнені радістю, сміхом та стравами грузинської кухні. Ресторан запрошує відсвяткувати перший день народження Debi 08.03.2021.

Marani

Marani – ресторан грузинської кухні та вина. Його засновники створили всередині закладу справжній острівець Грузії. Інтер’єр складається з деталей, які гармонійно поєднуються між собою. Багато елементів спеціально привезли з Грузії. Гордість ресторану – кухня, в якій зібрані «соковиті» грузинські страви.

У меню представлені традиційні хінкалі, лобіо, а також різноманітні м’ясні та овочеві страви, які ви можете скуштувати 8 березня. У Marani в їжі цінують не лише смак, а й стиль. Цікаві позиції з меню – Чашашулі з мідіями (284 грн) та Чобанкаурма з телятиною (296 грн) – поєднання смаків м’яса, просоченого вином і спеціями, та свіжоспеченого хліба.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Топ-5 доставок Винницы

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Винница

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Виннице

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Винница

Показати все