На Нижньому Валу розмістився один з ресторанів мережі закладів «Хінкальня».
Простий і затишний інтер'єр витриманий у світлих відтінках та відтворює атмосферу гостинного грузинського будинку. В оформленні приміщення дизайнери використовували старовинний грузинський візерунок, стіни й ширми прикрашають картини Піросмані, на поличках стоїть кераміка ручної роботи. У ресторані на Нижньому Валу в розпорядженні гостей один просторий зал, який вміщує до п'ятдесяти персон.
В основі меню представлені традиційні страви грузинської кухні, які кухарі готують згідно з класичними рецептами. Побудовано меню на трьох основних стравах – хінкалі, хачапурі, харчо.
З-поміж фірмових позицій відзначають:
- хінкалі з м'ясом, з м'ясом і зеленню, з сиром,
- харчо,
- хачапурі по-аджарськи,
- гурулі з начинкою з сиру і відвареного яйця,
- чихиртму,
- свинину з картоплею-оджахурі,
- курчати по-чкмерульски,
- кубдарі з телятиною й свининою,
- чашушулі з томатами, телятиною та болгарським перцем.
У ресторані випікають домашній хліб двох видів: шоті й чорний. А також самостійно готують соуси ткемалі й сацібелі.
У десертній карті є фірмові солодощі: виноградно-яблучне суфле з додаванням родзинок «Пеламуші» і пахлава з горіхами. З напоїв подають натуральну чорну каву, а в алкогольній карті є асортимент білих і червоних грузинських вин, а також фірмова чача.