Головна / Каталог закладів у місті Київ / Ресторан Хінкальня (Хінкальня на Подолі)

Ресторан Хінкальня (Хінкальня на Подолі)

Хінкальня
3
Київ, вул. Нижній Вал 19/21
3
COVID19 - SAFE Ресторан приймає заходи безпеки  
Все фотографии
Ресторан Хінкальня (Хінкальня на Подолі)
Київ, вул. Нижній Вал 19/21
Київ, вул. Нижній Вал 19/21
+38 098 939 4655
Контрактова площа
Середній чек: 
$$$$
COVID19 - SAFE Ресторан приймає заходи безпеки  
Опис
На Нижньому Валу розмістився один з ресторанів мережі закладів «Хінкальня». Простий і затишний інтер'єр витриманий у світлих відтінках та відтворює атмосферу гостинного грузинського будинку. В оформленні приміщення дизайнери використовували старовинний грузинський візерунок, стіни й ширми прикрашають картини Піросмані, на поличках стоїть кераміка ручної роботи. У ресторані на Нижньому Валу в розпорядженні гостей один просторий зал, який вміщує до п'ятдесяти персон. В основі меню представлені т...

На Нижньому Валу розмістився один з ресторанів мережі закладів «Хінкальня».

Простий і затишний інтер'єр витриманий у світлих відтінках та відтворює атмосферу гостинного грузинського будинку. В оформленні приміщення дизайнери використовували старовинний грузинський візерунок, стіни й ширми прикрашають картини Піросмані, на поличках стоїть кераміка ручної роботи. У ресторані на Нижньому Валу в розпорядженні гостей один просторий зал, який вміщує до п'ятдесяти персон.

В основі меню представлені традиційні страви грузинської кухні, які кухарі готують згідно з класичними рецептами. Побудовано меню на трьох основних стравах – хінкалі, хачапурі, харчо.

З-поміж фірмових позицій відзначають:

  • хінкалі з м'ясом, з м'ясом і зеленню, з сиром,
  • харчо,
  • хачапурі по-аджарськи,
  • гурулі з начинкою з сиру і відвареного яйця,
  • чихиртму,
  • свинину з картоплею-оджахурі,
  • курчати по-чкмерульски,
  • кубдарі з телятиною й свининою,
  • чашушулі з томатами, телятиною та болгарським перцем.

У ресторані випікають домашній хліб двох видів: шоті й чорний. А також самостійно готують соуси ткемалі й сацібелі.

У десертній карті є фірмові солодощі: виноградно-яблучне суфле з додаванням родзинок «Пеламуші» і пахлава з горіхами. З напоїв подають натуральну чорну каву, а в алкогольній карті є асортимент білих і червоних грузинських вин, а також фірмова чача.

Меню
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!