Ресторан «РИБАLOVE» зустрічає своїх гостей у центрі столиці, на Воздвиженці, поруч зі станцією метро «Контрактова площа».
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні традиційних страв балканської, португальської, середземноморської кухонь в авторській інтерпретації. У меню гості знайдуть понад 100 різновидів охолодженої морської риби й живих морепродуктів.
Інтер'єр ресторану оформлений у скандинавському стилі, де переважає оздоблення натуральними матеріалами. Стіни декоровані устричними раковинами, а тематичні елементи декору представлені невеликим човном посеред залу і картинами. Підлога цокольного залу вислана дореволюційною цеглою, а стіни прикрашає синій і зелений живий мох.
На вході в основний зал гості можуть спостерігати каскадні акваріуми з крабами й лобстерами, а також дві вітрини з льодом, на яких представлений широкий вибір охолодженої морської риби, гадів і молюсків: камбала, риба-папуга, скорпена, групери, морський чорт, кальмари, восьминоги, африканський сом, дикі креветки та устриці різних видів.
Особливістю ресторану також є відкрита кухня, яка відокремлена від основних залів скляною перегородкою.
Фірмовими позиціями меню вважаються:
- рагу з морських гадів,
- плато морепродуктів,
- плато смажених на грилі морських гадів,
- смажена камбала плейс по-домашньому,
- філе судака по-середземноморському,
- стейк чорноморської камбали,
- дорадо з овочами-жульєн,
- медове соте з каракатиці, бейбі-кальмарів, восьминогів, гребінців, мідій і креветок.
В алкогольній карті гості можуть знайти різні сорти вин, які виготовляють спеціально для ресторану в Італії.