Переглядів: 839 Час на прочитання: 2 хв
Одесса

Наприкінці цього тижня будемо святкувати День усіх закоханих. Куди піти в Одесі в ці романтичні вихідні? Tomato.ua зібрав підбірку найсмачніших і цікавих подій. Розкажемо про Le Petit Paris, Redling, Boffo, Nautilus.

Куди піти в Одесі 12 – 14 лютого

П’ятниця, 12 лютого

Цієї п’ятниці завітайте у Le Petit Paris на гастрономічний вечір. На цей раз шеф-кухар Сергій Поляничко приготує яловичину по-бургунськи (189 грн). Відпочиньте та отримайте насолоду від смачної страви та чарівної французької музики у виконанні групи Marmelonica.

Субота, 13 лютого

До Дня святого Валентина ресторан Redling влаштовує для найменших гостей кулінарний майстер-клас. Діти разом з шеф-кухарем Дмитром Матюхою і барменом Олегом Канівцем приготують чизкейк з малиновим джемом у формі сердець та дитячий коктейль Сангрия. Початок о 16:00. Вартість участі: 400 грн

Неділя, 14 лютого

У неділю о 15:00 йдіть святкувати день усіх закоханих у Boffo. На вас чекає романтична атмосфера, авторська музика, вечеря з 5 вишуканих страв і пляшкою Cinzano prosecco на дві персони. Вартість: 1499 грн.

Запросіть свою половинку на романтичне свято закоханих в Nautilus. Для гостей підготували святкове меню для двох, яке містить популярні страви паназіатської та європейської кухонь: суші, тигрові креветки, тунець, рапани, сири, десерти й різноманітність модних коктейлів. Також усіх гостей вечірки чекає подарунок – романтичне нічне шоу «LOVE» в Одеському дельфінарії NEMO. Початок заходу о 19:00. Вартість: 1500 грн.

Ви вже вирішили, куди піти в Одесі на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Рестораны паназиатской кухни в Одессе

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные в Одессе

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Одессе

Показати все Показати все

Читати статті про Одесса

Показати все