Вже так хочеться тепла, весни, радісних і теплих моментів. Tomato.ua зібрав найсмачніші пропозиції цих вихідних 19 -21 лютого в місті у моря. Куди піти в Одесі, щоб провести вікенд смачно? Розкажемо про U restaurant about u, Corvin, Redling, Amami Bistrot.
Куди піти в Одесі 19 – 21 лютого
П’ятниця, 19 лютого
Цієї п’ятниці завітайте у U restaurant about u на гастрономічний вечір. Шеф-кухар Вікторія Воробйова підготувала 3 страви та десерт: закуска з коренеплодів і сирного мусу; мідії з чорносливом і українським песто; галушки з вонголе і рапанами; жасминова панакота з крамблом. Початок о 19:00. Вартість: 400 грн.
Субота, 20 лютого
У суботу ресторан Corvin влаштовує дегустацію віскі від найстарішого ботлера в Шотландії William Cadenhead. Це сімейне підприємство, засноване в 1842 році. Особливу увагу компанія приділяє вибору спиртів І вважають, що той віскі, який вони розливають – ідеальний. Ви продегустуєте кілька різновидів віскі. Початок о 19:00. Вартість: 950 грн.
Неділя, 21 лютого
У неділю о 16:00 ресторан Redling влаштовує кулінарний майстер-клас для малечі. Діти разом з шеф-кухарем Дмитром Матюхою будуть готувати кальмар панко та яблучну шарлотку. Вартість: 400 грн.
А ресторан Amami Bistrot о 19:00 запрошує на дегустацію вин Греції. У цей вечір ви дізнаєтесь, як вимовляти грецькі сорти, чому на Санторіні виноград росте в кошиках і чому його збирають тільки вночі, чому червону гордість Греції – Ксіномавро порівнюють з італійським Небіолло. Винна карта вечора: Semeli Mantinia Moschofilero, Semeli; Assytriko Santorini; Assyrtiko MVL, Domaine Ligas — Natural Orange Wine; Peplo Rose, Skouras; Saint George Nemea, Skouras; Ghi Kai Xinomavro, Thymiopoulos. Вартість.дегустації: 900 грн.
Ви вже вирішили, куди піти в Одесі на цих вихідних?
І ще..
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.