Переглядів: 5120 Час на прочитання: 9 хв
Куди піти у Києві

Різноманітні знижки та програми лояльності від ресторанів – ще одна можливість заощадити та збільшити донати захисникам, волонтерам, медикам, дітям і всім, хто цього потребує. Tomato.ua розповість про акції та вигідні пропозиції від закладів Києва. У добірці Dorothy Pub, Рис та Риба, Любчик, BEEF, Bimbo.

Ресторани продовжують працювати, щоб підтримувати економіку нашої країни та надавати робочі місця.

Спеціальні пропозиції від закладів Києва

Dorothy Pub

Dorothy Pub – сучасний паб із американською традиційною кухнею. Заклад створений для поціновувачів справжньої якості, правильного наливу, свіжого та оригінального пива.

Dorothy Pub запрошує на святкування Дня Святого Патрика. На честь свята в закладі діє спеціальна пропозиція. Ви можете замовити келих легендарного GUINNESS всього за 100 гривень. Пропозиція діє з 15 лютого до 31 березня 2023 року.

Одна з особливостей Dorothy Pub – в тому, що пиво наливають зі спеціальної, рідкісної вежі (крану). Гостям пропонують 10 видів розливного пива (фірмове, темне, світле й нефільтроване), пиво в пляшках і 3 види сидру.

У меню представлені бургери та тости, страви до пива, з хосперу та багато іншого. Якщо ви зібралися з друзями, рекомендуємо звернути увагу на сети для компаній: Хрусткі приколи, Соковитий Хоспер, Улюблені закуски, Фірмові пивні ковбаски, Копченості, Мисливський, Суха рибка, До горілочки (від 450 грн).

У пабі регулярно влаштовують стендап вечори. 20% від прибутку з кожного заходу передають на потреби ЗСУ.

Рис та Риба

Рис та Риба – модний суші-бар, мета якого – спростити доставку класного продукту людям. У команді – люди, які зібралися разом, щоб сприяти розвитку бренду. Це молоді ентузіасти, для яких приготування страв японської кухні – особлива магія.

Рис та Риба пропонує насолодитися ніжними ролами з ароматним рисом і соковитою рибою. Бестселер – Рол Філадельфія в норвезькому лососі (360 грн). Не менш яскраві роли – Такао (445 грн) з лососем, ікрою тобіко й омлетом томаго та Осіма (495 грн) з лососем, крем-сиром, авокадо й чорнилами каракатиці.

Завдяки суші-бару ви можете вигідно відпочити вдома. Замовляйте з друзями або сім’єю сети 8 та 10 з різними ролами (900-1000 грн).

Круті пропозиції у всіх районах у Києві – це точно про Рис та Риба. У закладі на постійній основі діють різноманітні акції. При самовивозі ви отримаєте знижку в розмірі 10%. З понеділка по четвер з 10:00 до 14:00 діють Щасливі години зі знижкою 15%. Суші-бар вітає усіх клієнтів із Днем народження та дарує знижку 15% на замовлення. Акції на суші в Києві – це завжди приємно та вигідно.

Любчик

Любчик – колоритний ресторан, де можна влаштувати справжнє одеське застілля. Тут на вас чекають мідії, багато-багато раків, свіжа рибка та юшка, різна одеська закусь, бессарабські мясні страви та салатики, як «у мами». Банкети, дні народження, напої, їжа – все для любчиків.

Якщо ви завітали до закладу, неодмінно замовте Пів кіло (1450 грн) чи кіло раків (2750 грн) – ідеально для компанії.

Одна з вигідних пропозицій від Любчика – Великий одеський сніданок (199 грн). Це сет закусок + келих вина + основна страва. Починайте ранок з одеських закусок: хумус, курячий паштет, джем, дзадзикі, селянське масло запашного теплого хлібу. До сніданку пригощають фірмовим вином (червоне, біле або брют), чаєм або кавою. Основну страву пропонують на вибір: Пікантна шакшука, Яйця пашот за рецептом Беніної мами зі смаженим бекончиком, Млинці з манго та яблуками та інші варіанти.

У закладі діють сезонні акції та пропозиції. Зірки цього сезону – казанок мідій у соусі дорблю + 2 коктейлі French 75 = 499 грн.

BEEF

BEEF – легендарний м’ясний ресторан у Києві, який працює з 2010 року.

Команда розробила щоденні спеціальні пропозиції на будь-який смак. Заклад пропонує сніданки з безлімітною кавою. А також ланчі з цікавим вибором страв з 12:00 до 16:00. Обирайте стартер + основну страву та насолоджуйтеся обідом у приємній атмосфері.

Для особливого знайомства з рестораном оберіть Chef’s table. Це світова традиція, коли спеціальну вечерю для вас готує особисто шеф-кухар. Шефський стіл розташований на кухні ресторану – ви можете спостерігати за захоплюючим процесом від початку до кінця. На вас чекає сім подач страв, серед який – преміальний стейк, а також підібрані вина спеціально до кожної страви. Вартість – 4000 гривень з людини.

У BEEF також можна завітати на Майстер-клас з коктейлів (1200 грн). Бар-менеджер навчить вас готувати 2 цікаві коктейлі. Ще одна цікава подія – Майстер-клас з приготування стейків (3900 грн). Ви особисто виберете свій ідеальний відруб і під керівництвом шефа підсмажите його на відкритому вогні. Для найменших гостей проводять дитячі кулінарні майстер-класи.

Bimbo

Кав’ярня Bimbo запустила Підписку на каву! Це вигідна пропозиція для постійних гостей, для нових відвідувачів, для вас, для всіх. Підписка – чудовий варіант подарунку для поціновувачів кави.

На вибір пропонують кілька варіантів. Сінгл (3000 грн) – безлімітна кава на місяць для вас. Дабл (6000 грн) – місяць безлімітної кави на двох + містері гіфт. Партнер (10000 грн) – місяць безлім кави для вас і всіх, хто з вами + містер гіфт + підтримка закладу + дріпи для ЗСУ. По суті, підписка – це абонемент на безлімітну каву, який дозволяє чудово зекономити.

Містері гіфт – це можливість зіграти в лотерею та виграти презент: екошопер, термочашку чи сніданок у закладі.

Придбати підписку та витягнути свій містері гіфт можна безпосередньо в закладі або в директі. При купівлі підписки одразу на кілька місяців ви отримаєте додаткову знижку від 10 до 20% та можливість заморозки до 30 днів.

Підписка не розповсюджується на каву з алкоголем.

Скористувалися акціями та вигідними пропозиціями від закладів – не забудьте про донат для наших бійців!

Акції та вигідні пропозиції від ресторанів на Подолі

Tomato.ua розповість про акції та вигідні пропозиції від ресторанів на Подолі. Атмосферна трапеза в затишному районі міста за спеціальною ціною — ідеальне комбо! У добірці – Італієць із Бейрута, Пивна Дума, Євразія, Чорноморка, Naperlage.

Заклади продовжують працювати в складних умовах, аби підтримувати сплачувати податки, тішити вас теплими стравами й напоями, привабливими цінами, теплом і затишком.

Італієць із Бейрута

Італієць із Бейрута – атмосферний ресторан ліванської та італійської кухні на Ярославському провулку. У закладі дбають про безпеку й комфорт гостей – тут є генератори та укриття.

У ресторані діють вигідні акції. Італійсько-ліванський Ланч – ідеальна пропозиція для тих, хто працює на Подолі. Замовляйте дві страви + напій за 229 грн. На вибір пропонують першу та другу страву. В асортименті – Шорба, Мінестроне та Курячий бульйон, а також Спагеті болоньєзе, Плов, Шиш таук, Паста Карбонара, Хумус, Кебаб курячий з беконом, Піца Маргарита ді буфало.

Ще одна причина прийти до ресторану на обід – -20% на всі страви з 12:00 д 15:00.

Якщо у вас немає можливості або бажання самостійно готувати вечерю або обід – замовляйте страви з собою та отримайте знижку 20% на самовиніс.

Італієць із Бейрута пропонує вино за ціною на полиці. Італійці кажуть, що вино покращує настрій – неодмінно перевірте це. Обирайте будь-яку пляшку вина, оплачуйте послугу cork fee 249 грн і насолоджуйтесь п’янким напоєм у затишку й комфорті без переплат.

Пивна Дума

Пивна Дума – ресторан європейської та української кухні з власною броварнею. Уже понад 12 років варять крафтове пиво з якісної сировини від кращих імпортерів солоду, хмелю та дріжджів. Пиво готують у власній броварні за унікальною рецептурою Сергія Гойко.

В асортименті – авторський крафт: Lager, White Bock, IPA (від 70 грн). Акційна пропозиція від Pivna Duma – три пляшки пива за ціною двох.

Заклад запрошує на обід! З понеділка до пятниці з 12:00 до 16:00 можна замовити бізнес-ланч за вигідною ціною. На вибір пропонують 3 варіанти: Дві страви: салат + основна страва (165 грн), Дві страви: суп + основна страва (165 грн), Три страви: Суп + салат + основна страва (205 грн).

У меню ви також знайдете безліч цікавих різноманітних страв: Дегустаційний сет закусок для компанії (300 грн), легендарна Рулька (470 грн), Фірмові ковбаски з зернами гірчиці (250 грн) та багато іншого.

Євразія

Євразія – ресторан японської та європейської кухні. У закладі на постійній основі діють різноманітні вигідні акції.

Нещодавно повернулися «Щасливі години». При замовленні однієї страви в ресторані з з 15:00 до 18:00 ви отримаєте таку ж саму в подарунок. Також повернулася акція «Червона Ціна» — знижка -25% на одну страву. На замовлення з доставкою та з послугою «Забери сам» діє знижка 25%.

Цікаві позиції меню – Паста Болоньєзе (160 грн), Асорті Фестиваль лосося (615 грн), роли Зелений дракон (265 грн), Стугна (310 грн), Кайсо в червоному кранчі (145 грн).

Євразія також регулярно запускає пропозиції з обмеженим терміном дії. Наразі діють спеціальні пропозиції на напої: Пиво Львівське різдвяне 2+1, Пиво Кроненбург 3 за ціною 2-х, Коктейль Твіст джангл джус 2+1.

Підтримаємо ЗСУ разом – 10 гривень з кожної страви з цього розділу меню перераховують на підтримку військових. Станом на 6 грудня мережа ресторанів Євразія перерахувала вже 2 296 800 грн на потреби ЗСУ.

Чорноморка

Чорноморка – ресторан, у якому завзято смажать рибу, щоб скоріше перемогти.

Тут можна насолодитися цікавими стравами з риби та морепродуктів. У меню – тюлька, судак, окунь, оселедець, лосось, щука, тунець, хек, рапани, кальмари та багато іншого. Тут можна скуштувати форшмак по-одеськи, рибну юшку, чорономорські та новозеландські мідії, соте з морепродуктів, Олів’є з лососем.

Кожен день особливий – Чорноморка запрошує на рибні сети. У закладі діють спеціальні пропозиції зі знижкою 20%: Креветковий понеділок, Карповий вівторок, Корюшкова середа, Лососевий четвер, Кальмарова п’ятниця та Мідійна неділя.

Пропонують цікаві сети. Наприклад, у четвер – Крем-суп вершково-картопляний із запеченим лососем і Тальятеле з лососем та чері (352 грн). У понеділок – Намазка з креветками та Хвости креветок запечені у вершковому соусі під сирною скоринкою (592 грн).

Naperlage

Naperlage – нова назва першого демократичного сіфуд-бару в Україні. Це фаст-фуд нового покоління з відкритою кухнею, максимальною відкритістю до гостей і безмежною любов’ю до просеко й лангустинів.

Максимально мінімальне меню – суцільна спеціальна пропозиція. У Naperlage на вас чекають небанальні прості страви з морепродуктами, доступні ціна та швидка видача замовлення.

У меню – Устриці (від 66 грн), Лангустин (55 грн), Конверт мідій (99 грн), Стакан кальмарів (88 грн), Креветочні чіпси (44 грн), Конверт креветок (88 грн), Гребінці (88 грн). Тут також можна скуштувати бургери, бейгл, корн дог, діпи, курку. Ідеальне доповнення до страв – келих ігристого всього за 66 грн.

У закладі також можна замовити обід для захисника за 100 грн. Не обідайте наодинці – пригостіть того, хто захищає кожного з нас. Обирайте будь-яку кількість обідів – ви можете пригостити одного солдата або навіть цілу роту.

FAQ

  • Святкові знижки в ресторанах Києва: де шукати?

Dorothy Pub запустив знижку до Дня Святого Патріка – замовляйте GUINNESS всього за 100 гривень. У Рис і Риба діє акція до Дня народження – іменинникам дарують знижку 15%.

  • Спеціальні пропозиції на кожен день: вигідні сніданки та бізнес-ланчі в закладах столиці

Мясний ресторан BEEF запрошує на сніданки з безлімітною кавою та ланч за 420 грн, який складається зі стартеру та основної страви. В одеському ресторані Любчик можна замовити Великий одеський сніданок за 199 грн і Великий гарячий обід з трьох страв за 189 грн. Пивна дума пропонує бізнес-ланч за вигідною ціною — 169 грн. А Італієць із Бейрута почастує вас Італійсько-ліванським ланчем (229 грн).

  • Чому варто брати участь в акціях, та якими вони бувають у закладах?

Можливо, деякі люди не звертають увагу на знижки в закладах. Проте ми рекомендуємо: знайдіть акції та спеціальні пропозиції в ресторанах Києва – це допоможе суттєво зекономити. Пропозиції різноманітні: щасливі години, знижка на доставку або самовивіз, обрані страви та сезонні позиції зі знижками, подарунки до страв або комплімент від шефа, спеціальні пропозиції для сніданку/обіду/вечері, знижки на честь свят та багато інших.

Завітайте на вигідні акції та спеціальні пропозиції до закладів і не забудьте про донат нашим захисникам!??

Головна фотографія: Рис і Риба.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Happy Birthday: спеціальні пропозиції для святкової вечірки від закладів Києва

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все