Українські шеф-кухарі різноманітними способами підтримують нас під час війни. Кулінарна підтримка від Євгена Клопотенка – це прості та цікаві рецепти та надзвичайно важливі поради. Tomato.ua розповість детальніше.
Євген Клопотенко розповідає про те, як підтримує людей у такий надскладний час:
Є багато способів обійнянти і підтримати людину. Ми з командою робимо це через їжу. Тому ми вже багато днів публікуємо на klopotenko.com щось накшталт кулінарної підтримки. І я вам про це нагадую. Що ви не одні, і поруч є ті, хто думає про те, що вам робити з тими продуктами, які маєте.
На сайті ви можете знайти безліч цікавих рецептів на кожен день. А також поради щодо того, як заспокоювати себе під час війни.
Євген Клопотенко розповідає, що готувати з рису, що з макаронів, як квасити капусту, і як потім її застосувати. Про сочевицю не забувайте, бо це супер. Вареники — коли треба сховатися від хаосу і помедитувати. Тушонка — приготували, закрили і зберігаєте тривалий час, такий рецепт у нас теж є.
Доволі цікава тема – як зберігати продукти без холодильника. Про це Tomato.ua розповість трохи згодом.
На сайті шеф-кухаря зараз багато простого, щоб ви не морочили собі голову. Але щоб їли. Бо їсти треба навіть тоді, коли не можеться. А особливо зараз.
Їжа — це ж сила. І сили українцям потрібні.
Більшість такого у розділі з порадами. Тому не забивайте на себе, котики.
Євген Клопотенко також звертається до небайдужих за підтримкою:
Якщо ви хочете і можете підтримати те, що створює моя команда, то є формат донейшенів, ось посилання. Або просто заходьте на наш сайт і діліться їм. Особливо, якщо ви за кордоном. І готуйте, бо нам радісно і добре, коли знаємо, що ми змогли зробити вашу реальність простішою і смачнішою. Цьом.
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!
Як очистити воду в домашніх умовах у час війни: поради від UNICEF Ukraine