Один з ресторанів «Песто Кафе» однойменної мережі закладів розмістився на другому поверсі торгово-розважального центру «Орнамент», який міститься на проспекті Правди, недалеко від станції метро «Мінська».
Затишний інтер'єр закладу витриманий у теплих теракотових і пісочних відтінках. Дизайнери відтворили в ресторані атмосферу традиційної італійської траторії. У просторому залі розставлені м'які дивани з оббивкою зі смугастої тканини, невеликі столики, горщики з кімнатними рослинами. За декор правлять стелажі з кухонним начинням і баночками з соліннями.
Для маленьких відвідувачів в ресторані обладнана дитяча ігрова кімната, в якій з ними грає й займається професійна няня. В основі меню представлені класичні італійські страви. Основний акцент зроблено на домашній пасті, тонкій піці з різними начинками, равіолі, брускетах, різото, салатах та десертах.
З-поміж фірмових позицій меню відзначають:
- теплий салат з овочами-гриль,
- піцу «Песто» з беконом та моцарелою,
- бургер «Песто» з котлетою з телятини,
- тар-тар з лосося з ікрою летючої риби, томатами й сиром чеддер,
- спагеті з соусом Карбонара,
- качину ніжку з картопляним пюре й карамелізованим яблуком,
- кролика в італійському стилі,
- равіолі з грибами в трюфельно-вершковому соусі,
- брускети з сиром моцарела й томатами конкасе,
- фірмовий суп «Мінестроне».
Варто відзначити, що гості можуть замовити свіжоспечений італійський хліб двох видів: чіабата й фокача. У будні відвідувачам готують комплексні бізнес-ланчі.
Спеціально для маленьких гостей розроблено дитяче меню.
Для любителів солодкого представлений ряд десертів, серед яких є фірмові – тирамісу, шоколадний фондан з морозивом і ванільна пана-кота.
В алкогольній карті акцент зроблено на різноманітності популярних італійських марок вина, а також на настойках власного приготування: лімончело, вишнівка і малинівка. З безалкогольних напоїв є домашні лимонади й фірмові смузі з сезонних ягід і фруктів, вишневий компот і яблучно-полуничний напій «Мела Фрагола». Крім того, є розділ з різними видами чаю власного приготування.