Ресторан «Terra-nova» входить до складу заміського ресторанно-готельного комплексу з однойменною назвою, який розмістився в мальовничому передмісті Києва, недалеко від етнічного заповідника «Пирогово» й парку «Голосіївський».
У розпорядженні гостей ресторану передбачений основний зал, який розрахований на 70 персон, а також бенкетні зали, місткістю від 20 до 80 гостей, бар, лаунж-зона та літня тераса.
У меню представлені популярні страви європейської та італійської кухонь, які готують за традиційними й авторськими рецептами. М'ясні й рибні страви кухарі ресторану готують на відкритому вогні.
Спеціально для маленьких гостей передбачено дитяче меню. Крім того, в «Terra-nova» є сезонне літнє меню.
Фірмовими стравами меню ресторану вважаються:
- середземноморський салат,
- гребінець з вершковим жульєном,
- жульєн з грибів,
- лазанья з качкою,
- паста Тальятеле з тигровими креветками,
- медальйони з телятини та трюфельним сиром,
- куряче філе по-сицилійськи з кіноа та овочами-гриль,
- свинина на кісці з крокетами та соусом з соснових шишок,
- яловичина, фарширована креветкою з морквою су-вид.
У карті десертів представлений асортимент солодощів, зокрема фірмовий десерт від шеф-кухаря «Terra-nova».
Алкогольна карта містить асортимент італійських, грузинських, французьких, німецьких марок вина, міцний алкоголь і класичні коктейлі. З-поміж безалкогольних напоїв є молочні шейки, фреші, кава й кавомікси, класичні лимонади.
У ресторані часто проходять корпоративні свята, бенкети, фуршети, виїзні церемонії та конференції.