Ресторан Ватра

Ватра
3.3
Київ, вул. Архітектора Городецького 4б
3.3
Все фотографии
Ресторан Ватра
Київ, вул. Архітектора Городецького 4б
Київ, вул. Архітектора Городецького 4б
+38 097 529 2972
Хрещатик
Середній чек: 
$$$$
Опис
Ресторан «Ватра» розмістився в середмісті Києва, поруч зі станцією метро «Хрещатик». Заклад працює в форматі стейк-хауса. Гості можуть відпочити в просторому основному залі, де встановлена сцена й музичне обладнання для виступу популярних колективів, а також обрати камерний зал на 12 персон. У теплу пору року відкрита літня тераса з фонтаном. Дизайнерський інтер'єр гармонійно поєднує в собі сучасну класику й колоритні елементи гуцульської колиби – масивне дерево, метал, натуральна шкіра та шкури...

Ресторан «Ватра» розмістився в середмісті Києва, поруч зі станцією метро «Хрещатик». Заклад працює в форматі стейк-хауса.

Гості можуть відпочити в просторому основному залі, де встановлена сцена й музичне обладнання для виступу популярних колективів, а також обрати камерний зал на 12 персон. У теплу пору року відкрита літня тераса з фонтаном. Дизайнерський інтер'єр гармонійно поєднує в собі сучасну класику й колоритні елементи гуцульської колиби – масивне дерево, метал, натуральна шкіра та шкури тварин.

У меню гості знайдуть великий вибір м'ясних страв, приготованих за авторськими рецептами.

Особливістю ресторану є власна коптильня, а також наявність спеціальних камер для сухого визрівання м'яса. У закладі використовують кілька технологій приготування м'яса і подають його копченим, вареним, в'яленим, смаженим і тушкованим.

До фірмових страв відносять:

  • стейк «Ватра» у вигляді тартара з філе,
  • копчену качину грудку з яблучним кофітюром,
  • смажений яловичий язик в яблучній глазурі з фундуком,
  • вареники з бичачими хвостами,
  • канапки з баранячих нирок,
  • стейк з діафрагми,
  • тушковану свинячу гомілку з овочами й гуцульським сиром вурда,
  • банош,
  • салат з копченим сомом,
  • вугор, тушкований з горіхами й паприкою.

Акцент у меню зроблено на м'ясних стравах і ковбасах власного виробництва. Всі м'ясні пригощання готують за оригінальними рецептами з додаванням гірських трав і натуральних спецій. Крім того, у ресторані особливу увагу приділяють регіональним сирам.

У залі працює фахівець, який може провести дегустації й допомогти у формуванні індивідуального сирного сету. Алкогольна карта складається з топових українських вин й асортименту токайських вин. З четверга по суботу в ресторані лунає жива музика в стилі джаз і блюз.

Меню
Читать статьи о ресторане
22.12.21
1256
Новости , Київ , Куди піти у Києві
Нетрадиційна екологічна їжа: гід від Дмитра Борисова
25.12.19
2629
Київ , Куди піти у Києві
Где искать «похмельные» бранчи в Киеве
21.11.19
1373
Київ , Куди піти у вихідні у Києві , Куди піти у Києві
Куда пойти в Киеве в эти выходные
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!