Середина серпня означає, що до кінця літа залишилося всього два тижні. Час надолужити все те, що не встигли за 2,5 місяці. Tomato.ua знає, куди піти в Одесі в ці вихідні. Цього разу це YUG, Redling, Corvin, Три Барашка, The Roastery by Odessa.
Куди піти в Одесі 13 – 15 серпня
П’ятниця, 13 серпня
У п’ятницю о 20:00 ресторан YUG влаштовує гастровечерю з віскі Talisker і мальдівським жовтоперим тунцем. Вечерю проведе Дмитро Коломієць – бренд-амбасадор Diageo Reserve в Україні, а також шеф-бармен Osocor Residence і автор YouTube каналу Something Tasty. Шеф-кухар, Євген Костромицький, презентує три авторські страви з тунця і десерт, які прекрасно поєднуються з віскі Talisker. Вартість участі: 2500 грн.
Якщо любите живу музику, завітайте до ресторану Redling. Тут о 20:00 гратиме блюз-рок група The Felms. Отримайте насолоду від звучання улюблених хітів, фірмових страв та освіжаючих коктейлів. Радимо спробувати салат з качиною грудкою та манго (305 грн) і піцу з грушею та горгондзолою (185 грн). У якості основної страви візьміть осетрину в перепелиному гнізді в паніровці з блю кюрасао, з молодою картоплею (265 грн).
Субота, 14 серпня
Для любителів бурштинового напою Corvin у суботу влаштовує дегустацію. Будуть представлені віскі з Шотландії, які витримували в бочках з-під вина. Ви скуштуєте досить вікові релізи. Початок о 19:00. Вартість участі: 1480 грн.
Беріть друзів та йдіть до ресторану Три Барашка святкувати день народження закладу. Свято почнеться о 19:00 з дегустації кращих вин Грузії від бренд-сомельє Юлії Бобошко і закусок від шеф-кухаря Володимира Румянцева. А о 20:00 виступить запальний кавер-бенд Premier Project. Вартість: уточнюйте у менеджера.
Неділя, 15 серпня
У неділю The Roastery by Odessa о 19:00 влаштовує незвичний гастровечір. Ви скуштуєте 4 традиційні позиції азіатської кухні з каліфорнійськими рожевими, білими й червоними винами. У меню: цвіркуни й зоофобуси в соусі хого на аперитив; карпачо з гребінця з битими огірками й двома видами ікри; креветка в темпурі з картопляним кремом; сичуанський бульйон з локшиною удон, телятиною, деревним грибом і тофу; сезонні фрукти з заварним вершковим кремом з соком Юдзу. Вартість участі: 850 грн.
Ви вже вирішили, куди піти в Одесі на цих вихідних?
І ще..
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.