Переглядів: 777 Час на прочитання: 3 хв
Одесса

У місті біля моря суттєво потеплішало. А це означає, що саме час виходити з дому, щоб насолоджуватися чудовими осінніми краєвидами. Tomato.ua дізнався, куди піти в Одесі та де буде цікаво на цих вихідних. Сьогодні ми поговоримо про YUG, REEF, Екватор, Corvin, The Roastery by Odessa.

Куди піти в Одесі 5 – 7 листопада

П’ятниця, 5 листопада

Почніть вихідні у п’ятницю у ресторані YUG. Тут влаштовують вечір, присвячений тосканській кухні, а саме традиційному флорентійському стейку з м’яса унікальних биків Chianina. Головну страву вечора готуватимуть на вугіллі. Стейки пройшли вологу витримку протягом 3 тижнів та були порізані ще у Тоскані. А сомельє підібрали вино з цього регіону, яке підкресліть делікатне поєднання зі стейком. Початок о 19:00. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Ресторан REEF о 19:30 влаштовує презентацію нового авторського меню. Команда закладу ретельно працювала над новою концепцією спільно із запрошеним шеф-кухарем із Лондона – Томом Кетлі. Вартість участі: 899 грн.

Субота, 6 листопада

У суботу о 19:00 кафе Екватор запрошує на презентацію нового меню від шеф-кухаря Максима Южакова. На гостей чекає фуршет, де можна буде скуштувати нові страви: піцу, кубдарі, хачапурі, закуски, м’ясо на вогні, морепродукти, бессарабське вино. Вартість участі: 500 грн.

Ще варіант для вечора – Corvin. Тут о 19:00 влаштовують дегустацію віскі, витриманого в бочках з-під хересу. Міцний напій буде поділений по парам: віскі винокурні з найяскравішим хересним стилем — Glenfarclas 15yo Cask Strength та ще один віскі бочкової міцності та дотримкою в «хересі» — Benromach Cask Strength; цікава пара від однієї гуральні в серії Cask Edition, різні бочки з-під хересу, різні спирти (димний і не димний) — BenRiach 11yo Oloroso Puncheon Cask #8562 та Benriach 12уо PX Puncheon Сask #4052; і пара віскі від Айлівської винокурні — Kilchoman Fino Sherry Casks Matured та Kilchoman PX Sherry Casks Matured. Вартість участі: 1280 грн.

Неділя, 7 листопада

Для атмосфери дискотеки та свята заходьте у неділю в The Roastery by Odessa. Тут о 22:00 розпочнеться вечірка The Ro Nights. За музику відповідає THEHOW. Візьміть сковороду з морепродуктами (355 грн). Туди входять томлені в соусі Дорблю восьминіг, гребінець, кальмар, креветка тигрова, мідії. Подаються з тостами з подового тосканського хліба. Та спробуйте сендвіч Чилі кон карне з посіченою яловичиною, кукурудзою, квасолею, чипсами начос, червоною цибулею і кінзою (197 грн).

Ви вже вирішили, куди піти в Одесі на цих вихідних?

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

https://tomato.ua/blog/dostavka-strav-dodomu-de-zamoviti-jizhu-v-odesi/

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные в Одессе

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Одессе

Показати все Показати все

Читати статті про Одесса

Показати все